• IK Cyrus tipspromenad den 17/3

IK Cyrus tipspromenad den 17/3 Rätt rad: 222x1x111x11222 Antal deltagare: 220 Skilljefråga: 390 Vinnare: 1. Christina Holmström 2. Gunilla Wikstrand 3. Lisa Holmström 4. Mary Magnusson 5. Christina Stenberg Lottade vinnare: 1. Håkan Persson 2. Christina Andersson 3. Jeanette Sokoloff 4. Katarina Hakelid Lunchkuppong Ci Ci Ma Ma Torpa 1. Nils Nettermark Bokstavsjakten rätt svar: LEGOFIGURER Vinnare bokstavsjakten: 1. Noha Holmström 2. Sigge Borgedahl 3. Ylva Brantgården 4. Elvis Wernborg 5. Collin Haskovez/Svensson 6. Melvin H. Svensson 7. Linn Nettermark 8. Siri Lejon 9. Ines Nordquist 10. Frank Beckström 11. Molly Björeling 12. Liv Hansar 13. Eddie Wernborg 14. Anton Brantgården 15. Love Kvist IK Cyrus för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Helgens andra vinst

Helgens andra match och seriernas sista. På andra sidan planen stod Alingsås för motståndet. Under första halvlek byter vi mål med varandra och vi går på lite halvfart och vi lämnar första halvlek med lika läge 12-12. Direkt i andra halvlek växlar vi upp och drar ifrån. Ett tätt och tryggt försvar i andra halvlek och allt flyter på. Shanti gör även idag en grym insats i mål med räddningar höger och vänster, inte minst en straffräddning! Även idag gör alla utespelare mål och slutresultatet skrivs till 32-19. Nu väntas det några träningar för att ladda upp för nästa omgång av ATG Svenska cupen. Damer för 11 dagar sedan 2kommentarer
  • Seger i sista matchen för Cyrus 2

En fredag kväll i arenan och en otrolig sista match för Cyrus 2. Marks HK stod för motståndet och på läktaren befann sig Cyrus 1 som en OTROLIG klack. Ett bra och tätt försvar leder till bra kontringslägen. Under första halvlek drog vi med oss totalt 5st 2 minutare, varav Rand lyckas snacka till sig en dubbel tvåa. Under andra halvlek kommer vi ut med ny energi och klarar oss utan en enda två minutare. En grym insats av alla och extra roligt att alla utespelare gör mål. Slutresultatet skrivs till 29-12. Efter segern spelades Cyrus låten på repeat och det dansades ihop med klacken. 💚💛💚💛 På söndag är det dags för säsongens sista match för Cyrus 1, avkast 15:30 i C-hallen - hoppas vi ses där! Damer för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Förlust mot serieledarna

Igår var det dags för Cyrus 1 att möta HK Country på bortaplan. En tuff match där vi inte hänger med från början. Vi kämpar oss igenom matchen men tyvärr räckte det inte igår. Det blir tyvärr en förlust med slutresultat 27-20. I helgen är det nya tag och dags för sista matcherna för säsongen för båda lagen på hemmaplan. Cyrus 2 möter Marks på fredag med matchstart vid 20:00. Cyrus 1 möter Alingsås med matchstart 15:30. Damer för 16 dagar sedan 1kommentar